THIS IS ME

I am who I’m meant to be

Het jaarprogramma start op 1 maart 2019

succesvol ondernemerschap

Ik leer ondernemers flink geld te verdienen door juist zichzelf te zijn. 

Succesvolle mensen zijn iemand. Ze zijn zichzelf én zetten op basis van zelfkennis hun beste kwaliteiten in. Ze gebruiken een strategie hier en een businessmodel daar. Ze delegeren, confronteren en manifesteren. 

Ja, het leven gaat over geld. En het leven gaat sure as hell over liefde, samenzijn, luisteren en genieten. Over in verbinding zijn met jezelf. Goed voor jezelf en je naasten zorgen. Dat lukt meestal net iets beter met een gevulde bankrekening. Ik begeleid je in een jaar naar groei van zowel jezelf als je banksaldo.

Quote

Jezelf zijn is the new
succesful.

light your light

If you’re bursting with a dream 

Hoe zou het zijn als je compromisloos jezelf bent en daarmee een succesvol bedrijf runt. Oprah verschuilt zich niet achter labels. Beyoncé trapt niet tegen collega performers. Michael Pilarczyk trekt geen engelenkaarten. Of je ze nou mag of niet, deze mensen zijn iemand en ze zetten geld om. Jij bent ook iemand! Tijd om jezelf te vermarkten. 

THIJS LINDHOUT

“Heerlijk hoe puur Carolien is. Dat maakt haar krachtig en kwetsbaar. Daar kunnen vele andere ‘inspirators’ nog wat van leren.”

NICOLINE POUWER

“Carolien is dé gamechanger voor je bedrijf of carrière. Wil je ècht doorbreken, met hetgeen jou uniek maakt? Pak de kans om met haar te werken. Het heeft voor mij vele deuren geopend!”

MAARTEN LIGTHART

“Carolien ziet direct waar iets spaak loopt. En hoe dit op te lossen. Ze is direct en eerlijk in haar aanpak en zal er niet omheen draaien. Ze haalt het maximale uit jezelf en je bedrijf. Dankzij Carolien is ons bedrijf door het dak gegaan.”

COME ALIVE

Na het THIS IS ME jaarprogramma:

5

Ben jij iemand;

5

Heb je een (online) programma geschreven;

5

Laten je kledingkast en bankrekening succes zien;

5

Beslis je vanuit je intuïtie en je gutfeeling;

5

Is je agenda nagenoeg leeg en je dag gevuld;

5

Confronteer, delegeer en manifesteer je;

5

Weet je wat je wilt;

5

Weet je ook hoe je krijgt wat je wilt. 

Quote

If you noticed that I ‘m different,
Don’t take it personally.

THIS IS ME 2O19

Schrijf je nu in!

6 live seminardagen

in Ermelo van 10.00 tot 15.00 uur

24/7 BEREIKBARE COMMUNITY

online groep met gelijkgestemden

THIS IS me programma

in een online leeromgeving

8 live q&a's

in de online community

het THIS IS me werkboek

prachtig vormgegeven

€ 2997,- ex. BTW

Twijfel je of het THIS IS ME jaarprogramma bij je past?
Bel met ons!

JOUW 8 STAPPEN

Het pad van verandering

Maand 1 & 2

let’s feel it

Waarden, integriteit en doelen. De meeste ondernemers delen één groot taboe. De verkoop levert niet helemaal de cijfers op die ze het liefst zouden terugzien. Daardoor gaan ze hele fascinerende strategieën bewandelen. 

De één huurt een business coach in, omdat ze daar zo tegenop kijken. Deze coach gaat jou succesvol maken? Nee, natuurlijk niet. De ander probeert een groter iemand voor zijn karretje te spannen. Deze grote influencer gaat je rijk maken? Nee, ook niet. 

Je mag het zelf gaan doen! Ik leer je hoe.

Maand 3 & 4

let’s face it

Vertrouwen en duidelijkheid.  Zoveel ondernemers handelen nog uit angst. De maniertjes die daaruit voortkomen zijn kort gezegd super irritant. Je vertrouwt niet helemaal op jezelf, of op anderen in je team. Je denkt dat je zelf alles beter kan. Waardoor je niet het beste uit jezelf, maar ook niet uit je geniale teamleden haalt. Ik leer je om jouw eigen A-team samen te stellen en zaken uit handen te geven.

Omdat je bang bent om te falen positioneer je jezelf nog onduidelijk. Althans je product, programma of dienst. Je klanten begrijpen je waarde niet. Deze waarde ga je nu mega concreet maken. Laat maar zien wie jij bent!

Maand 5 & 6

let’s handle it

Wilskracht, motivatie en presteren. Wat als je dat idee dat je maar niet kwijtraakt nou eens uit gaat voeren? Zonder advies van je partner. De enige die jou moet motiveren, ben je namelijk jezelf. Het succes vieren, dát doe je met anderen. Want na iets cools bedenken, uitvoeren én bereiken, hang je de slingers op en drink je champagne.

Dat je niks aan je partner vroeg, was trouwens een van de moeilijke keuzes die je gaat maken. Bij een groot en bloeiend bedrijf, waarin jij volwassen en inspirerend bent, horen moeilijke keuzes om je leven weer makkelijk te maken.

Maand 7 & 8

let’s own it

Jouw levenskracht is wat je klanten voelen. Het is je kracht en je goud. Het maakt of je de magneet bent. Klanten kiezen nou eenmaal liever een vrolijk mens vol energie dan een grauwe versie van jezelf met wallen. Je bent je bewust van je emoties en de nodige acceptatie daarin, zodat goed voor jezelf zorgen steeds makkelijker wordt.

Je uiterlijke gedrag en je innerlijke gevoel komen straks helemaal overeen. Geen toneelspel meer. Jij bent jezelf. Precies zoals je hoort te zijn. Iemand die ontzettend veel mensen kan raken en inspireren om zichzelf ook de moeite waard te vinden.

FLOOR VAN LIER

“Ik heb de begeleiding van Carolien als super fijn ervaren. Heel professioneel. EN met heel haar hart betrokken. Ik voel me echt gehoord en gezien. Ik ben heel blij met alle praktische hulp die ook bij het ondernemen hoort. De kennis die ze heeft en deelt. De emoties die er ook bijhoren. Het prachtige voorbeeld dat ze geeft en is.”

FRANCISCA VAN DEN BERG

“Carolien heeft ervoor gezorgd dat ik stappen heb genomen. En dat ik echt kan zeggen ‘ik heb ontzettend hard gewerkt aan mijn bedrijf, maar ook aan mezelf als persoon’. Dat gaat hand in hand.”

CLAIRE VAN DEN HEUVEL

Wat Carolien me écht gebracht heeft, dankzij haar liefdevolle confrontaties tijdens onze gesprekken, is dit: je truecolors leven is één ding. Dat unapologetically doen, is a whole new level. She owns that level!”

VOEL JE AANGESPROKEN

Voor het THIS IS ME programma

5

Als klanten je nog niet genoeg betalen voor de wijsheid die je hebt;

5

Als je veel meer aan je bedrijf wilt werken dan alleen in je bedrijf;

5

Als het tijd is om je genialteit te vermarkten.

Quote

It took a long long road to get here, 
It took a brave brave girl to try .

NOW, MY HEART IS OPEN

And I can finally breathe

Mijn naam is Carolien, ik ben 35 jaar en moeder van drie kinderen. Ik beschouw mezelf als een succesvol onderneemster die ooit in haar achtertuin gratis voedingsadviezen gaf.

Ik ben onderdeel in de teams van de grootste online ondernemers van Nederland. Krijg voeten tussen de deur waar ik wil en ik zet tonnen om. Als je naar me luistert kan jij dat ook voor elkaar krijgen.

Succesvol doen wat je te doen hebt, houdt in dat je stopt met excuses maken en maniertjes verzinnen om je achter te verschuilen. Succes is snappen, voelen en ownen wat jouw waarde is en daarvoor gaan staan.  Lees verder…

THIS IS ME 2O19

Schrijf je nu in!

6 live seminardagen

in Ermelo op zondag

24/7 BEREIKBARE COMMUNITY

van betrokken deelnemers

8 thema videos's

terug te kijken in de leeromgeving

8 live q&a groepscalls

waarin je live vragen kan stellen

THIS IS me werkboek

prachtig vormgegeven

€ 2997,- ex. BTW

Twijfel je of het THIS IS ME jaarprogramma bij je past?
Bel met ons!

IF YOU WANT TO CHANGE

Raise your standards

This is me online lessen

8 THEMA VIDEO’S IN ONLINE LEEROMGEVING

Leer elke maand in de online leeromgeving door naar video’s te kijken die Carolien heeft opgenomen.
Thema’s: 1. Waarden, integriteit en doelen. 2. Vertrouwen en duidelijkheid. 3. Wilskracht, motivatie en presteren. 4. Het maken van moeilijke keuzes. 5. Levenskracht. 6. Uiterlijk gedrag en innerlijk gevoel. 7. Emoties en acceptatie. 8. Je innerlijke vonk & nieuwe bewustzijn.

6 live dagen

NICE TO MEET YOU

Iedereen denkt dat één op één begeleiding beter is. De nieuwe misperceptie van het hoofd. Het is juist in de dynamiek van de groep waar je leert, contact maakt met jezelf én de ander. Dit zijn de data van de 6 live dagen die in Ermelo plaatsvinden:

3 maart  –  12 mei  –  2 juni

1 september  –  6 oktober  –  8 december

Werkboek

LOVING WORDS

Het THIS IS ME werkboek volgt de thema’s van de video’s in de online leeromgeving. Iedere maand ontvang je één module met waardevolle theorie en betekenisvolle opdrachten. Aan het einde van het jaar ontvang je het hele boek. Neem wekelijks 1 uur de tijd om met het programma aan de slag te gaan.

24/7 bereikbare community

WHEN LOVE IS ALL AROUND ME

Je gaat in een jaar genoeg meemaken. Dan in het fijn om jezelf te omringen met gelijkgestemden. Natuurlijk zien we elkaar op de live dagen. Tussendoor houden we contact in een besloten Facebook groep. Je zal je aan mensen op mogen trekken, maar ook nieuwe vriendschappen sluiten of samenwerkingen aangaan. In de Facebook groep is ruimte voor vragen, deze zal Carolien beantwoorden in de live Q&A calls.

8 live Q&A calls

STEL JE VRAGEN AAN CAROLIEN

Elke maand kom ik via een webinar live. Je vult je naam en e-mailadres in en je komt gelijk in de online omgeving. In deze ruimte kun je vragen stellen die ik kan lezen. Ik lees de vragen altijd hardop en probeer er zoveel mogelijk te beantwoorden. De eerste 15 minuten zal ik ongeveer zelf inhaken op het thema van die maand. Je mag alles vragen!

YOU’D BE HAPPY TO SEE ME SMILE

Wat maakt het THIS IS ME jaarprogramma anders?

Mijn bedrijf heeft me gemaakt tot wie ik ben. Het hebben van een eigen onderneming heeft me in een sneltreinvaart in een sterke, volwassen vrouw verandert. Als ik in de spiegel kijk denk ik, YES! Ik ga confrontaties aan indien nodig. Ik kom ergens op terug en gebruik de woorden ‘bij nader inzien’ zoals ik denk dat ze bedoelt zijn. De contacten met de mensen om me heen zijn heel warm en waardevol voor me. En ik zet veel geld om. Dit programma is anders, omdat je van mij ‘les’ krijgt. Ik maak het anders en verbind me aan jou voor een lange tijd. Ik ben in de aangewezen tijden beschikbaar, sta niet ver op een podium, maar naast je. Zakelijk weet ik precies wat je te doen hebt, welke stap je moet zetten en hoe je groter wordt. 

MATHIJS VRIEZE

“Carolien heeft zoveel ervaring en knowhow. Ze voelt alles haarfijn aan en coacht op de punten waar nodig. Aan een paar woorden heeft ze genoeg. Met haar werken is het mooiste cadeau van het afgelopen jaar!”

RENSKE MOLLINK

“Carolien bijna een jaar aan mijn zijde heeft me ontzettend veel gebracht. Ze weet van nature altijd wat ‘goed’ is om op dat moment te doen. Wat soms lekker frustrerend is. Maar het heeft er wel voor gezorgd mijn matig lopend bedrijf, wat ik nog als hobby zag, een goedlopende business is waar ik van kan leven werd!”

MELITA MERTENS

“Na een jaar met Carolien werken, wil ik niet stoppen. Carolien is en geeft zoveel. Ze verplaatst zich direct in mij en mijn business. Met een grote creativiteit.”

WIL JE WAT VRAGEN?

Lees eerst even hier

Ik heb voor de schermen een tof leven, en nu?

Als je achter de schermen tegen groei, omzetverhoging en vertraging aanloopt, is dit programma zeker ook voor jou. Ik kom zelden iemand tegen die niet ergens tegenaan loopt in zijn of haar bedrijf. Ik ben onderdeel van teams in de top van online ondernemend Nederland. Dat komt omdat ik weet hoe ‘het’ werkt, ik weet hoe je meer sales realiseert en mensen laat begrijpen wat je doet. Als mensen je begrijpen, dan begrijpen ze de waarde, als ze de waarde begrijpen, kopen ze.

Moet je een eigen bedrijf hebben voor dit programma?

De meeste mensen die ik begeleid, hebben een eigen onderneming. Ook zijn de meeste deelnemers vrouw. Ik weet niet wat dat is. Mannen trekken schijnbaar mannen en vrouwen aan. Vrouwen trekken vrouwen aan. Zo lijkt het. Ik denk dat jij best al wel voelt of jij bij mij aan wilt sluiten. Als je denkt, ik moet bij haar zijn. Jump in!

Is geld verdienen niet super egoïstisch?

Ik geloof dat mijn klanten snappen dat ik geen geldwolf ben en zij het zeker niet zijn. Mensen die trappen tegen veel geld omzetten, hebben het zelf vaak niet. Of ze geven het niet genoeg weg.

Hoezo betaal ik hier 2997,- voor?

Een jaar programma duurt in mijn bescheiden mening lang. Daarmee bedoel ik dat er genoeg programma’s zijn voor een middag of een dag (een BN-er kost dit voor 20 minuten). Dit programma loopt van 1 maart tot 31 december 2019. Ik verbind me dan ook bijna een jaar aan jouw ontwikkeling. Daarvoor krijg je veel. Zes trainingsdagen zijn de grootste letterlijke kostenpost. Dan betaal je daarnaast voor mijn tijd, voor het online programma en het werkboek. Waar je vooral voor betaalt, is mijn brein. Daar zit heel veel ervaring in. Daar zitten heel veel boeken in. Daar zitten heel veel opleidingen en kennis in. Maak er gebruik van zou ik zeggen.

Ik vind het toch een beetje vaag...

Dat is het altijd ook een klein beetje. Ik ga je vertellen welke keuzes je hart smeekt om te gaan maken. Omdat je, als je die keuzes zou gaan maken goed voor jezelf zorgt en bovenal trouw aan jezelf bent en blijft. Je mag van mij huilen, sterk zijn, een perfecte Insta Feed willen of juist niet. Je mag mensen missen en stom vinden, maar we gaan aan het werk. Jij gaat schrijven. Ik ga je vertellen wat jij als mens en jouw bedrijf nu nodig hebben en dan ga jij dat realiseren. Stap nou maar gewoon in.

THIS IS ME 2O19

Schrijf je nu in!

6 live seminardagen

in Ermelo van 10.00 tot 15.00 uur

24/7 BEREIKBARE COMMUNITY

online groep met gelijkgestemden

THIS IS me programma

in een online leeromgeving

8 live q&a's

in de online community

THIS IS me werkboek

prachtig vormgegeven

€ 2997,- ex. BTW

Twijfel je of het THIS IS ME jaarprogramma bij je past?
Bel met ons!

WIL JE WAT VRAGEN?

Maak een belafspraak